, , ,

印度垂死之家,加爾各答

2006年9月15日 Leave a Comment


印度垂死之家,加爾各答
Home for the Dying, Kolkata

第一天上工學習,餵食病人、洗衣服、曬衣服、幫病人洗澡、抱病人上床,雖然疲累,但我還挺喜歡。原來這就是不求回報的付出能夠帶來的感覺。

只是希望,人生的任何時候都可以跌倒,再爬起來,但千萬不要在抱病人的時候跌倒。

創用 CC 授權
本 著作 係採用 創用 CC 姓名標示-非商業性-禁止改作 2.5 台灣 授權條款授權。文章歡迎引用或節錄,但請務必註明作者、出處、原文標題和網址。

您可能還會對以下文章感興趣:

| 用RSS訂閱漢斯博客 | 《喜歡漢斯旅行紀錄的朋友,可以可以透過上面的社群網站按鈕(噗浪、Facebook及Twitter)將文章分享給朋友,或使用 Email寄給友人;也歡迎你「張貼意見」留言,或是給我的文章評價》

初次來訪請參閱『本站導覽』

3 意見 »

  • christine said:  

    Hi, I get this link from Susan. India is a wonderful place, envy you could spend so much time over their. Wish you enjoy your trip and bring more news and photo to us.

  • christine said:  

    Hi Hans, I get this link from Susan, and know you are still in India. India is a wonderful place, envy you could spend so much time over there. Wish you enjoy your trip, bring us more news and photos.

  • works of love are works of peace said:  

    Hello...我是淑分~~
    不久前才看到大愛台介紹,垂死之家裡沒有洗衣機,義工們赤手洗著沾滿穢物的衣物及被單。有你的一雙手和一顆關懷的心,希望這樣的溫暖能持續下去。

  • 我要留言!